Javier Trujillano, professor agregat del Departament de Medicina i Cirurgia de la Facultat de Medicina, Premi d'Informàtica de la Salut

La Societat Espanyola d’Informàtica de la Salut (SEIS) ha reconegut el doctor Javier Trujillano, cap de secció del Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Universitari Arnau de Lleida.

Descarregar Pdf

La Societat Espanyola d’Informàtica de la Salut (SEIS) ha reconegut el doctor Javier Trujillano, professor agregat del Departament de Medicina i Cirurgia de la Facultat de Medicina, i cap de secció del Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Universitari Arnau de Lleida. Ha rebut el Premi Nacional d’Informàtica de la Salut pel seu treball del Màster en Direcció de Sistemes i TIC per a la Salut i en la Digitalització Sanitària titulat Situació de la interoperabilitat sanitària en el Sistema Nacional de Salut, al costat de Luisa Gutiérrez Niño, del Servei d’Informàtica de l’Hospital de la Pau i Luis Ricardo López, del Servei Gallec de Salut.

Aquests guardons reconeixen la contribució d’organitzacions i professionals en el desenvolupament i la implementació de les tecnologies de la informació i les comunicacions en l’àmbit sanitari. El jurat dels premis va considerar el treball del doctor Trujillano com “l’aportació més rellevant presentada de les activitats de la Societat Espanyola d’Informàtica de la Salut durant l’últim any, pel fet de ser una excel·lent anàlisi sobre l’aplicació dels estàndards d’interoperabilitat dins dels processos de contractació de solucions TIC i equipament electromèdic”. L’entrega dels premis va tenir lloc en una cerimònia a Madrid el passat dia 17 de gener.

 

Font: Diari Segre