Consell de l'estudiantat

 Descarregar Pdf

El Consell de l'Estudiantat de la Facultat de Medicina (CEFM) té com a tasca principal representar els estudiants de la Facultat en els òrgans representatius de la UdL, a més de promoure les relacions i els intercanvis d'experiències amb la resta de Facultats.
Els membres del Consell es reuneixen mensualment en assemblea per posar-se al dia en temes de l'àmbit de la Facultat, però també sobre els canvis que es produeixen en la societat i en les professions mèdiques.
A més, el Consell també pren la iniciativa en l'organització d'activitats culturals i lúdiques, com son el Congrés d’Estudiants de Ciències de la Salut de la Facultat Medicina, Jornades Formatives, la Setmana Cultural, com també participa en la Marató de Tv3.
Els estudiants de la Facultat de Medicina de Lleida formen part del CEMCAT (Consell d'Estudiants de Medicina de Catalunya) i del CEEM (Consejo Estatal de Estudiantes de Medicina) on hi participen activament en totes les seves activitats i jornades que es realitzen periòdicament.
A l’adreça de twitter del CEFM (@medicinalleida) s’informa i es fa difusió a la xarxa de temes rellevants i d’actualitat que tenen a veure amb la UdL, la Facultat de Medicina i les Ciències de la Salut en general. A més, bimensualment s’hi realitza una activitat anomenada #MedicinaColectiva on s’exposen casos clínics i tothom qui vulgui pot participar en la seva resolució.
El Consell també té compte a Facebook per tal d’arribar a tots els estudiants com també una web on poden trobar-se tots els serveis que ofereixen als estudiants com també tota aquella informació rellevant pels estudiants (http://facebook.com/medicinalleida; www.consellmed.wordpress.com)


Recordeu que ens poden trobar al despatx 0.20, altell Facultat de Medicina UdL.

Consell d'estudiantsCEEM-Consejo-estatal-de-estudiantes-de-medicina.jpg_1324271430

   Darrera modificació: