Anar al contingut principal de la pàgina

 

Els nostres Graus

 

 

 

Últimes notícies

Com puc donar el meu cos a la ciència

Davant la situació d’excepcionalitat que ens obliga a prendre mesures de contenció per evitar la infecció i propagació del COVID-19 en tota la comunitat universitària i, en especial, en el col·lectiu del personal sanitari-assistencial, i seguint les directrius de la Conselleria de Sanitat i d’Educació i del RD 463/2020 del 14 de març, us comuniquem que durant aquest període el servei de Donació del Cos a la Ciència romandrà temporalment tancat i no serà possible l’acceptació de cap tipus de donació.

 

 

 

En el moment actual, el servei no disposa d’eines (tests) per poder descartar la infecció pel COVID-19 dels/les donants, donat que tots els esforços estan destinats al diagnòstic de persones afectades o sospitoses de contagi que es duen a terme en l’àmbit assistencial.

Tan bon punt el servei pugui restablir l’activitat habitual, us ho farem saber a través de la web de la Universitat, que podeu anar consultant.

De nou, volem agrair-vos el gest tan enormement generós de donar el cos a la ciència i demanar-vos comprensió i disculpes per aquestes mesures que hem hagut de pendre.

Servei de Donació del cos a la Ciència.

Universitat de Lleida.

Per ampliar informació sobre la donació de cossos podeu adreçar-vos a la Unitat d’Anatomia Humana:
sala.disseccio@fmedicina.udl.cat o telefonar al 973702400

 

 

Enllaços d’interès UdL