LA FACULTAT DE MEDICINA

 Descarregar Pdf

La Facultat de Medicina de Lleida té una tradició de més de 700 anys i és la més antiga de la corona d'Aragó, i la quarta de la Península.  Creada l'any 1300 pel rei Jaume II, amb butlla del papa Bonifaci VIII, és la facultat de Medicina de la Península on es van realitzar les primeres disseccions de cadàvers i la primera autòpsia legal.

  Actualment la Facultat de Medicina de Lleida disposa d’uns espais moderns i adaptats al model  d’aprenentatge que estableix l’Espai Europeu d’Educació Superior. Aquests espais estan equipats  amb l’  última generació d’equipament  docents i de recerca: les seves aules d’informàtica, sala  de  dissecció, laboratoris de pràctiques, el centre de simulacions o la sala de videoconferències  en són  una mostra.

 La seva oferta formativa és amplia i està dirigida a la formació tant de metges com d’altres  professionals de l’àmbit de la salut que la societat actual necessita:: els investigadors biomèdics i els  nutricionistes i dietistes. La seva plantilla de professors està formada per investigadors de l’Institut  de Recerca Biomèdica de Lleida i per metges i metgesses dels Hospitals Arnau de Vilanova, Santa  Maria, Tremp, La Seu i Cerdanya, els quals,  juntament amb els dels CAPs, ofereixen una excel·lent  garantia docent i un tracte humà únic.

 L’ampli ventall d’acords de col·laboració amb universitats de tot el món constitueixen  una excel·lent xarxa de mobilitat per als nostres estudiants.     

La Facultat de Medicina està implicada en el desenvolupament del territori utilitzant tota la seva xarxa de serveis sanitaris, desenvolupant una recerca biomèdica competitiva  i col·laborant en la millora de la qualitat dels serveis de salut de Ponent.

Per la seva dimensió, el seu pla de mobilitat urbana, les bones comunicacions i una situació geogràfica privilegiada, fora de l’enrenou i la contaminació de les grans ciutats, fan de Lleida una ciutat ideal per acollir estudiants Universitaris.

La Facultat de Medicina de Lleida és una excel·lent aposta de futur per a tots aquells joves que volen ser metges, investigadors en biomedicina o nutricionistes i dietistes.

La Degana, en nom dels professors, membres del PAS i estudiants, us dona la benvinguda i us convida a participar d’aquest projecte que es diu Facultat de Medicina de Lleida. 

 

   Darrera modificació: