2ª edició del Congreso Interdisciplinar para Estudiantes de Neurología y Neurociencia (CIEN2)

Descarregar Pdf

Els dies 8 i 9 de març es va celebrarà a la ciutat de Lleida la 2ª edició del Congreso Interdisciplinar para Estudiantes de Neurología y Neurociencia (CIEN2) a l'aula magna del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida. Una iniciativa sense ànim de lucre que va sorgir a finals de l’any 2014, impulsada i organitzada per estudiants de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida.


Avalat per la Societat Catalana de Neurologia i per la Sociedad Española de Neurociencia, aquest congrés compta amb grans professionals del camp de la Neurologia i la Neurociència a nivell internacional.

El 68% Comité organitzador i Comité Científic està format per Dones, sabem que el dia 8 de març coincideix amb el dia de les dones i per això també volem remarcar el paper de les dones emprenedores i que lluiten per la medicina i la ciència.

En el programa d'aquest II CIEN2, comptem amb la ponència magistral el dia 9 de març del Dr.Fueyo que explicarà les seves investigacions amb el tractament del tumor cerebral amb més mortalitat, Glioblastoma Multiforme.

Aquí et deixo dos links sobre ell i la investigació que duu a terme amb la seva dona la Dra. Candelaria Gómez-Manzano.

https://www.lavanguardia.com/ciencia/cuerpo-humano/20180305/441198013644/candelaria-gomez-manzano-juan-fueyo-virus-glioblastoma-tumor-cerebral-letal.html?fbclid=IwAR1NGVYVfQ0NU3gMQKHUYx9WwnTOyEU8zeq_qxgv815OkDRnff8clMPLiIk

Aquest segon link va sobre aquest mateix estudi que está aplicant les investigacions del Dr.Fueyo en pacients a la Clinica Universitaria de Navarra.

https://www.lavanguardia.com/ciencia/20190211/46371340782/inmunoterapia-cancer-tumor-cerebral-navarra.html?fbclid=IwAR0G8exX7icK1VndLrb9QBFI6rf08XLjzOfSTDSBpUduybAxvKc31MbDafg

 
El Congrés té les inscripcions obertes, compta amb un màxim de 300 inscripcions, destinat a tots els professionals i estudiants de ciències de la salut perquè aprenguin i coneguin les novetats en el camp de la neurología i la neurociencia. El preu de la inscripció son 40 euros. (Normalment per veure a aquests ponents els congresos tenen un cost de 200-300 euros per persona).