Dia Nacional de la Nutrició-Activitats Unitat de Dietètica de l ‘Hospital Universitari Santa Maria

Download Pdf

Aprofitant el dia Nacional de la Nutrició que es celebrarà el pròxim dia 28 de maig de 2018, dilluns, la Unitat de Dietètica  de l ‘Hospital Universitari Santa Maria us proposa diferents activitats dirigides als usuaris  i personal de GSS.

 

- Jornada d’informació envers Hàbits saludables per tota la vida, l’eslògan d’aquest any serà “Llegums: La teva opció saludable tot l’any”

 

  • Es col·locaran dos taules distribuïdes al Hall de l’ Hospital Universitari de Santa Maria com a punts de referència,  on  s’ informarà de la importància d’una bona alimentació i d’  introduir  les  llegums en la nostra dieta habitual
  • Als punts d’informació es prendrà pes, talla i es calcularà l’Índex de Massa corporal (IMC) per determinar si es te un pes saludable
  • La empresa Clece restauració col·laborarà oferint  un tast  de diferents llegums,  tot ambientat amb temàtica rural. I ens obsequiarà amb una cistella de fruita a cada taula.

 

Mª Puy Rubio

 

Entitats col·laboradores: Hospital Universitari  Santa Maria GSS,(  Unitat de Dietètica) , CLECE Restauració , Facultat de Medicina de Lleida (Grau de Nutrició Humana i Dietètica).